ATR

Helly Hansen H2 flow

53 views
04/08/15
"Konceptet går kort fortalt ud på, at intet isolerer bedre end luft. Så ved at lave lufthuller i tøjet, får du tøj, der er varmt, når luften er stillestående. Samtidig har de her jakker også mulighed for mekanisk ventilering, så du enkelt kan regulere temperaturen ved at få luften i lufthullerne til at flytte sig", fortæller marketing manager i Skandinavien Christian Erga og fortsætter: "Fordelen ved det her er ganske simpel - brugeren kan stå på ski uden at skulle bekymre sig om at blive svedig og derefter kold"."

H2 Flow systemet, der er en gigantsatsning fra Helly Hansen, består af en række luftpuder inde i tøjet, der holder på luften.

Den mekaniske ventilering giver dermed brugeren mulighed for at kunne ventilere luften og dermed også varmen alt efter behov og aktivitet.

Hos Helly Hansen er man stolte over allerede nu at have vundet priser for H2 Flow opfindelsen, fortæller Christian Erga: "I vores H2 Flow Jacket fra 2012 var systemet for alvor integreret, og her vandt vi flere flotte priser. Blandt andet Best in show. Outdoor Retailer Winter 2012 og det norske Merket for god design 2013."

H2 Flow findes i en række produkter til den kommende vinter og er altså at finde på det danske marked henover vinteren.

Systemet er udviklet i samarbejde med en række professionelle bjergguider og skiløbere -­‐ blandt andet har verdensmesteren i freeride Aurelien Ducroz været inde over satsningen. Det er ham, du kan se løbe på ski i den fede video.

Tilmeld dig Helly Hansens nyhedsbrev her

Rate this video

1 star 2 star 3 star 4 star 5 star
Add a comment...
Post as (log out)